ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Se caută constructor pentru Sala Polivalentă!

Publicat: miercuri, 26 Mai 2021 , ora 9.29
Compania Națională de Investiții a lansat licitația pentru construirea Sălii Polivalente din Brașov. Valoarea estimată a contractului este de 279 milioane de lei, fără TVA, iar complexul sportiv de la poalele Tâmpei ar trebui să fie gata în trei ani. Durata contractului este de 96 de luni. Termenul limită de depunere a ofertelor este 12 iulie, potrivit informațiilor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice.
Amintim că, în septembrie 2020, Guvernul a aprobat construirea Sălii Polivalente de la Brașov de către Compania Națională de Investiții. Obiectivul va avea o capacitate totală de peste 11.000 de locuri. Potrivit proiectului, Complexul multifuncțional - Sala Polivalentă va beneficia, pe lângă cele două săli (de sport și de antrenament/ încălzire), de anexe sportive și sociale, parcare subterană și parcare supraterană, spații pentru conferințe, restaurant și zonă de promenade cu o scenă în aer liber și gradene.
Camelia Vlad