ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Polițiștii brașoveni i-au prins pe cei doi suspecți care au înjunghiat un taximetrist, luni dimineața!

Publicat: miercuri, 26 Mai 2021 , ora 12.42
Sursa foto: SRR
Sursa foto: SRR

Polițiștii brașoveni de la Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov efectuază cercetări într-un dosar penal de tentativă de omor.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 23 spre 24 mai, un bărbat în vârstă de 40 ani, în timp ce efectua transport public de persoane, în regim taxi, ar fi preluat patru persoane de sex masculin de pe raza județului Covasna, pentru a le transporta în municipiul Brașov.

Ulterior, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, două dintre cele patru persoane de sex masculin l-ar fi agresat fizic pe conducătorul auto și i-ar fi provocat leziuni la nivelul feței și spatelui prin înjunghiere.

"Polițiștii au identificat cele două persoane ca fiind doi tineri, în vârstă de 21 ani și 24 ani din municipiul Brașov. Astfel, la data de 25 mai 2021, polițiștii brașoveni au efectuat patru percheziții domiciliare pe raza municipiului Brașov și a județului Covasna, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov", a declarat comisarul de politie Alina Maria Ivan.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub delegarea unității de parchet competente, în care se va dispune soluție legală la finalizarea anchetei.
Marian Stoica