ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovenii încep să prefere vaccinul de la Johnson&Johnson

Publicat: miercuri, 2 Iunie 2021 , ora 17.05
foto: Radio România Brașov FM
foto: Radio România Brașov FM

564 de brașoveni au ales vaccinul produs de compania Johnson&Johnson și 399 l-au ales pe cel de la Pfizer, în cadrul evenimentelor de vaccinare organizate de Primăria Brașov în ultimele 5 zile.

Vorbim despre două evenimente din cadrul maratonului de vaccinare ,,Liber la vaccinare! Liber la Viață!" și alte trei în cadrul evenimentului ,,Mai aproape pentru vaccinare!", organizat împreună cu Direcția de Sănătate Publică în zone aglomerate, precum piețele din municipiu. D

acă la evenimentele anterioare, imunizarea se făcea exclusiv cu Pfizer, de acum, vaccinare se poate face și cu Janssen, în doză unică, și numărul celor care îl preferă îl depășește pe cel al brașovenilor care vor Pfizer, potrivit reprezentanților municipalității brașovene.

Următorul eveniment de vaccinare, organizat de Primărie și DSP, va avea loc la cinema și va fi dedicat cinefililor, dar și angajaților de la sălile de cinema și a celor din mall-uri.

Adina Chirvasă