ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Baschetbalistele de la Olimpia CSU Brașov, premiate pentru performanța din acest sezon

Publicat: joi, 3 Iunie 2021 , ora 16.01

În cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc, în această după-amiază, la Consiliul Județean Brașov, baschetbalistele de la Olimpia CSU Brașov au fost premiate de președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, pentru performanța din acest sezon. Sportivele au primit diplome și plachete, iar în perioada următoare fetelor li se va vira în conturi și o sumă de bani.

Olimpia CSU Brașov a terminat pe locul 4 în Liga Națională. Echipa a fost serios afectată de infectările cu SARS-COV-2.

"A fost foarte greu, pandemia ne-a afectat serios. Cam 80% din lot a fost afectat de coronavirus. Ne-a dat peste cap și programul de pregătire, dar și programul meciurilor. Cu atât merită mai multe felicitări fetele" a declarat antrenorul Dan Calancea. Olimpia CSU Brașov a avut cea mai tânără echipă din Liga Națională, cu o medie de vârstă de 21 de ani.

Olimpia CSU a obținut performanțe remarcabile și la junioare. Echipa de sub 20 de ani a terminat pe locul 3, iar cea de sub 18 ani pe locul 2.

Noul sezon competițional va debuta, cel mai probabil, la sfârșitul lunii septembrie.

Marian Stoica