ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
9.00
Buletin de știri
Apoi:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

100.000 de lei sunt puși la dispoziție, de Primăria municipiului Brașov, pentru finanțarea unor proiecte de mediu

Publicat: vineri, 4 Iunie 2021 , ora 15.14
Sursa foto: Primăria Brasov
Sursa foto: Primăria Brasov

100.000 de lei sunt puși la dispoziție, de Primăriaa municipiului Brașov, pentru finanțarea unor proiecte de mediu, ale unor asociații sau ONG-uri de mediu.

Finantarea este oferita, pentru Forumul Orașelor Verzi, eveniment care va avea loc, la Brașov, în perioada 6-12 septembrie. Valoarea nerambursabilă maximă ce poate fi acordată unui proiect de mediu va fi de 20.000 de lei.

Data limită pentru depunerea proiectelor este 5 iulie, iar cei interesați trebuie să știe că, în premieră, solicitările de finanțare pot fi trimise și online, pe portalul Primăriei, brașovcity.ro, în secțiunea special creată.

Forumul Orașelor Verzi este un eveniment de mediu organizat de Primăria Brașov, care își propune să facă din orașul de la poalele Tampei, capitala verde a României și centrul european al dezbaterilor de mediu.

Adina Chirvasă