ACUM:
20.00
Rockada
Urmează:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

ISU Brașov caută voluntari. Programul ”Salvator din pasiune” se reia

Publicat: marți, 8 Iunie 2021 , ora 13.35
Sursa foto: ISU Brașov
Sursa foto: ISU Brașov

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență caută voluntari!

Cei care sunt atrași de activitatea de voluntariat și care doresc să participe alături de profesioniști la misiunile de salvare, își pot depune dosarele la sediul instituției, de pe strada Mihai Viteazul nr. 11.


Condiții pentru înscriere:– vârsta cuprinsă între 16 și 65 de ani;

– apt din punct de vedere medical;

– să nu fi fost condamnat pentru săvârșirea de infrancțiuni cu intenție;

– să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul serviciilor inspectoratelor pentru situații de urgențăDosarul trebuie să conțină următoarele documente:Cerere de înscriere; certificat de cazier judiciar (doar pentru persoanele care au vârsta de peste 18 ani); copie după actul de identitate; aviz psihologic (nu adeverință) care va conține, din partea psihologului clinician, un profil psihologic cu recomandări la finalul evaluării sau din partea psihologului cu competență în apărare, ordine publică și siguranță națională, cu precizarea apt sau inapt pentru activitățile în cadrul unui serviciu de urgență; act doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfășurare – nu există un minim de studii; adeverință medicală din care să reiasă, cumulativ, cel puțin două din următoarele criterii “nu se află în evidență cu boli cronice”, „apt pentru efort fizic de nivel mediu” și „clinic sănătos”; acordul scris al părinților / tutorelui legal, doar pentru persoanele care au vârsta sub 18 ani.


Dosarele se depun până la data de 30 iunie.

Radio România Brașov FM