ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Trofeul Festivalului de Teatru Național pentru Tineret „De-a Râsu’ – Plânsu’” a fost adjudecat de o trupă din Brașov

Publicat: marți, 8 Iunie 2021 , ora 15.05
Sursa foto: Alexia Elena Sava
Sursa foto: Alexia Elena Sava

O trupă de elevi ai Colegiului Tehnic ”Maria Baiulescu” din Brașov a câștigat Festivalul de Teatru Național pentru Tineret „De-a Râsu’ – Plânsu’”. Festivalul aflat la cea de a XI-a ediție a avut loc pe 5 iunie, și a fost organizat de Școala Populară de Arte ”Tiberiu Brediceanu” din Brașov.


Cei de la Almost Cappuccino a câștigat trofeul cu o adaptare originală a piesei “Almost Maine”, de John Cariani.


„Mă simt norocoasă să știu că și eu fac parte din această minunată echipă, și că am trecut prin perioada aceasta, dificilă dar în același timp și fericită alături de colegii mei, care mi-au devenit mai apropiați decât aș fi crezut vreodată, iar faptul că am reușit să creăm o legătură puternică între noi, ne-a dus direct în vârf. Energia pozitivă pe care o aducea fiecare la repetiții, emoțiile de dinaintea spectacolului, bucuria cu care fiecare își juca rolul, au fost alți factori care ne-au unit mai mult și care ne-au facut să ne dăm seama că și dacă nu am fi câștigat trofeul, noi tot o trupă am fi rămas și că amintirile pe care ni le-am format, zâmbetele și râsetele care ne-au inundat întotdeauna sufletele nu ar fi dispărut niciodată, nimeni nu ni le-ar fi putut lua vreodată. Iar timpul, conexiunea dintre noi, energia pe care o emanăm împreună, prietenia noastră care înflorește în fiecare zi, sunt de fapt premiul nostru cel mai mare pe care l-am câștigat încă de la început și care nu va rugini niciodată. Dar, cu toate acestea cu toții suntem conștienți de faptul că fără doamna noastră profesoară, dna. Alexandra Năfureanu – care, de fel ne este ca o mamă nu am fi putut reuși. Iar pentru asta îi suntem cu toții recunoscători și de abia așteptăm să participăm împreună și la anul, la festival, la fel de încrezători și uniți, alături de celelalte trupe care cu siguranță și ei sunt mândri de munca pe care au depus-o și ei la rândul lor”, a spus Alexia Elena Sava, elevă în clasa a IX-a a colegiului, și membră a trupei.


La festivalul care își propune să promoveze tinere talente, au participat mai multe trupe din toată țară, care s-au întrecut prin originalitatea pieselor prezentate în concurs, prin adaptarea diferiților autori.


Radio România Brașov FM