ACUM:
8.05
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Doi brașoveni au ajuns în arestul poliției. Bărbații sunt acuzați de camătă și lipsire de libertate

Publicat: joi, 10 Iunie 2021 , ora 11.31
Sursa foto: radiocluj.ro
Sursa foto: radiocluj.ro

Doi bărbați din Brașov au ajuns în arestul poliției pentru 30 de zile, acuzați fiind de „lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj și camătă”.


Din cercetările efectuate de oamenii legii, a reieșit faptul că unul dintre suspecți ar fi împrumutat bani mai multor persoane, cu dobândă cuprinsă între 40% și 50%, potrivit IPJ Brașov.


De asemenea, cei doi ar fi „transportat cu un autovehicul, într-un imobil situat în municipiul Brașov, un alt bărbat, asupra căruia ar fi exercitat acte de violență, cu scopul de a-l determina pe acesta să restituie o sumă de bani. Totodată, în perioada 1 - 3 februarie, aceleași persoane ar fi transmis, prin intermediul unui telefon mobil, mesaje în conținutul cărora existau acte de amenințare cu violența, unui bărbat, în vederea recuperării sumelor de bani datorate”, se arată într-un comunicat al IPJ Brașov.


Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub coordonarea unității de parchet competente.


Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române - Direcția Operațiuni Speciale și a jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi „Burebista” Brașov.

Radio România Brașov FM