ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui incendiu, la Făgăraș

Publicat: miercuri, 16 Iunie 2021 , ora 10.38
Sursa foto: ISU Brașov
Sursa foto: ISU Brașov

Un bărbat și-a pierdut viața, iar o altă persoană a ajuns la spital, în urma unui incendiu care a avut loc în această dimineață la Făgăraș.

"În jurul orei 05.20 am fost anunțați de izbucnirea unui incendiu într-un subsol de bloc din zona gării din localitatea Făgăraș. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. Când au ajuns echipajele la fața locului, subsolul era inundat de fum și arderea se manifesta mocnit. S-a acționat pentru stingerea incendiului și pentru căutarea și salvarea unei persoane surprinsă de incendiu în subsol. Persoana a fost scoasă de către echipajele de pompieri. Aceasta era inconștientă și s-a început imediat aplicarea manevrelor de resuscitare de către personalul medical. Din păcate, bărbatul în vârstă de 34 de ani nu a raspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat. În subsol au mai fost alte două persoane care au ieșit până la sosirea forțelor de intervenție. Una dintre acestea a refuzat transportul la spital, iar cea de a doua persoană a fost transportata conștientă la spital de către a ambulanța SAJ", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs incendiul.

Radio România Brașov FM