ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.05
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Liber la biserică! Vaccinare anti-Covid în Biserica Neagră, luni

Publicat: joi, 17 Iunie 2021 , ora 13.38
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Luni, a doua zi de Rusalii, va fi Liber la biserică. La Biserica Neagră, mai exact.


Al nouălea eveniment din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“, inițiat de Primăria Brașov și DSP, se va desfășura între orele 10.00 și 19.00.


Este pentru prima dată, cel puțin în România, când un centru de vaccinare se amenajează chiar în interiorul unei bisericii.


Biserica Neagră, punctul reprezentativ al Brașovului, atât pentru localnici cât și pentru turiști, va găzdui evenimentul de vaccinare unic în țară. Centrul de vaccinare va fi amenajat în altarul Bisericii Negre, și cei care vin să se vaccineze pot vizia luni Biserica Neagră și pot asista, pe parcursul întregii zile, la concerte de orgă”, a spus viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu.

Persoanele care se vaccinează vor putea vizita gratuit Biserica Neagră.

Suntem alături de cadrele medicale și de autorități, în eforturile comune de a combate virusul SARS – Cov - 2. Îi invităm cu mult drag pe toți brașovenii să participe la acest maraton de vaccinare în Biserica Neagră. Se vor bucura de o ambianță deosebită”, a spus purtătorul de cuvânt al Bisericii Negre, Frank - Thomas Ziegler.

Imunizarea se va face fără programare, la alegere, cu unul dintre cele două vaccinuri produse de Pfizer și Johnson&Johnson.

Adina Chirvasă