ACUM:
14.05
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Regulamentul de publicitate, afișaj și reclamă în municipiu, în dezbatere publică. Panouri speciale destinate afișelor pentru evenimente

Publicat: marți, 22 Iunie 2021 , ora 13.27
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Regulamentul de publicitate, afișaj și reclamă în municipiul Brașov este supus dezbaterii publice.


Primăria Brașov a venit cu câteva prevederi noi, atât în ce privește domeniul public, cât și cel privat.

În fiecare cartier al Municipiului Brașov vom avea amplasate panouri publicitare, panouri menite să vă aducă la cunoștință celor din cartiere evenimentele pe care le avem la nivel de municipiu. Cred că ne va ajuta să știm ce evenimente culturale, sportive și de orice fel se vor desfășura”, a spus viceprimarul Municipiului Brașov, Sebastian Rusu.

În municipiul Brașov vor fi amplasate minim 14 panouri speciale destinate afișelor publicitare pentru spectacole publice, teatre, concerte și alte evenimente și anunțurilor de mică publicitate.

Tot prin acest proiect au fost stabilite și zonele de publicitate restrânsă, în care se aplică o serie de restricții cu privire la mijloacele de publicitate care pot fi amplasate, astfel în aceste zone această activitate poate fi făcută prin ecrane publicitare, publicitate pe vehicule, publicitate temporară, steaguri publicitare, reclamă publicitară, publicitate stradală, iar panourile publicitare sau mesh-urile sunt excluse.


Regulamentul va fi în dezbatere publică până în 4 iulie.

Sorin Țârcă