ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Scurtă istorie a scurtmetrajului românesc”, din 23 iulie, la Reduta

Publicat: miercuri, 7 Iulie 2021 , ora 17.52

Scurtă istorie a scurtmetrajului românesc, din 1890 până în 2000. Este propunerea pe care v-o lansează cei de la Centrul Cultural Reduta, sub forma unei expoziții, pe care o puteți vedea în perioada 23 - 31 iulie.

“În cadrul unei instalații artistice ce se folosește de tehnologia de realitate augmentată, publicul va putea interacționa cu secvențe din 15 scurtmetraje, printre care filme științifice, de ficțiune, documentare și animații”, a spus managerul Centrul Cultural Reduta, Adrian Vălușescu.

În 23 iulie, cei care ajung la „Reduta” vor putea, pe lângă expoziția dedicate scurtmetrajului, să participe și la o sesiune de întrebări și răspunsuri, cu cei de la Shorts Up, dar și la o proiecție de 3 filme de scurtmetraj. Tot în 23 iulie, Reduta va inaugurată și Galeria Reduta.

“Acestă galerie are drept scop promovarea artiștilor clasici contemporani, prin organizarea unor ample proiecte culturale care vor expune publicului brașovean noi forme de exprimare artistică, abordări inovatoare ale artei contemporane, chiar", a adăugat Adrian Vălușescu.

Intrarea la proiecțiile de scurt metraj va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Adina Chirvasă