ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Zeci de copii din Budila au vizitat, pentru prima dată în viața lor, Grădina Zoologică (AUDIO/VIDEO)

Publicat: miercuri, 14 Iulie 2021 , ora 10.49
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Copiii, cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani au fost extrem de entuziasmați

Plăcerea de a vedea animelele de la Zoo, neprețuită! Așa s-ar rezuma, în câteva cuvinte, experiența trăită de 90 de copii care provin din medii defavorizate, din Budila, care au mers pentru prima dată în viața lor la Grădina Zoologică.


Pe parcursul celor două ore petrecute la Zoo, micuții au avut chiar și propriul ghid (audio atașat).


“M-a surprins plăcut faptul că au fost foarte activi. Au pus întrebări, au așteptat răspunsuri, nu s-au mulțumit cu răspunsuri simple, au vrut să intru în detaliu cu informațiile. Au fost foarte încântați, entuziasmați și și-au exprimat dorința noastră de a reveni în grădina noastră zoologică”, a spus inspectorul educațional Mădălin Milea.


15 voluntari și profesori au avut grijă de cei mici în timpul vizitei la Grădina Zoologică.


“Nu vă dați seama ce impact au asupra lor și cum povestesc. Noi am mai avut activități cu copiii care au ieșit pentru prima dată în Brașov. Cu atâta emoție povestesc celorlalți copii care nu au fost și cât de atinși au fost. Pentru că unii dintre ei chiar nu au posibilitatea să iasă din comuna lor, părinții nu au posibilitatea aceasta. Și noi încercăm să facem excursii cu ei”, a spus învățătoarea Daniela Anghel.


Evenimentul caritabil a fost posibil datorită oamenilor cu suflet de la Firm Foundation Romania, care au grijă de copiii defavorizați din Budila de mai bine de 15 ani.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: Radio România Brașov FM
Radio România Brașov FM