ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Făgărașul va avea incubator de afaceri

Publicat: vineri, 16 Iulie 2021 , ora 12.13
sursa foto: Primăria Făgăraș
sursa foto: Primăria Făgăraș

Făgărașul va avea incubator de afaceri. Astăzi a fost semnat contractul între constructor și Primăria Făgăraș. Acest proiect va însemna un mare ajutor pentru întreprinderile mici și mijlocii, care vor fi susținute, astfel, să crească, să funcționeze și să își consolideze poziția pe piața locală din Făgăraș.

Construcția va fi ridicată pe un teren cu o suprafață de 1.000 de metri pătrați, în curtea fostei unități militare din cartierul Tudor Vladimirescu.

“Vorbim aici despre o clădire cu birouri plus o firmă care va administra această clădire și va ajuta firmele nou-înființate prin faptul că le vor închiria acolo spații, îi vor ajuta până ajung la o anumită cifră de afaceri, pentru a ieși în piață. Aceste incubatoare de afaceri se realizează în orașele municipii din România”, a spus primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Clădirea va fi compartimentată cu spații funcționale extinse pe circa 600 mp, care vor deservi cel puțin 16 societăți comerciale nou înființate.

Valoarea totală a proiectului este de 5,1 milioane de lei, din care 2,8 milioane de lei este finanțarea nerambursabilă.

Radio România Brașov FM