ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

“Muzică pentru medici”, miercuri, la Centrul Multicultural al Universității Transilvania

Publicat: luni, 19 Iulie 2021 , ora 13.20

Cadrele medicale din Brașov vor avea parte de un moment special dedicat lor, în semn de mulțumire pentru efortul depus în pandemie.

Pavilionul Artiștilor organizează evenimentul “Muzică pentru medici”, care va avea loc miercuri seara, de la ora 18.00, la Centrul Multicultural al Universității Transilvania.


Acesta este primul concert din seria de evenimente pe care Pavilionul Artiștilor le organizează vara aceasta în cinstea cadrelor medicale care au depus eforturi considerabile în pandemie.


“Dorim să îndreptăm atenția publicului larg și să mulțumim pe această cale medicilor care au rezistat cu tărie vicisitudinilor vremurilor dând dovadă de altruism, înțelegere, muncă în echipă, dorință continuă de dezvoltare și perfecționare; virtuți exemplare. Prin evenimentele organizate de Pavilionul Artiștilor dorim să oferim acel element inefabil specific activității noastre și să reamintim publicului că fiecare dintre noi poartă prin virtuțile inerente o amprentă a excelenței care merită să fie auzită”
, a spus Radu Ropotan, director artistic.


Medicii și cadrele medicale din Brașov pot participa la aceste concerte pe bază de invitație, oferită cadou.


Vor fi puse la dispoziție bilete publicului larg, în locațiile evenimentelor.


În cadrul evenimentelor, muzicieni internaționali recunoscuți vor delecta publicul cu creații ale lui Beethoven, Chopin, Liszt, Paul Cartianu, Antonio Vivaldi.


Radio România Brașov FM