ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bărbat de 69 de ani, dat dispărut de la un cămin pentru persoane vârstnice

Publicat: joi, 22 Iulie 2021 , ora 12.43
Sursa foto: IJP Brașov
Sursa foto: IJP Brașov
Polițiștii brașoveni caută un bărbat de 69 de ani, după ce acesta ar fi plecat de la un cămin pentru persoane vârstnice, din municipiu.


Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale a fost sesizată de către reprezentanții unei societăți destinată asistării persoanelor vârstnice, situată pe raza municipiului Brașov, cu privire la faptul că în cursul zilei de 20.07, un bărbat, în vârstă de 69 ani, a părăsit locația și nu a revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime: 1,63 – 1,65 m, greutate: aproximativ 70 kg, constituție normală, ochi albaștri, păr grizonant, tuns scurt, tenul alb, bronzat. Prezintă ca semn particular o cicatrice pe șoldul drept.

La momentul plecării acesta purta pantofi de culoare neagră și era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră și geacă de culoare neagră. Bărbatul are asupra sa telefonul mobil”
, potrivit IJP Brașov.


Persoanele care pot furniza informații cu privire la bărbatul în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Radio România Brașov FM