ACUM:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tânăr de 18 ani din Dumbrăvița, dat dispărut

Publicat: vineri, 23 Iulie 2021 , ora 11.53
Sursa foto: IPJ Brașov
Sursa foto: IPJ Brașov
Oamenii legii caută un tânăr de 18 ani, dat dispărut din localitatea Dumbrăvița.


Secția 1 Poliție Rurală Feldioara a fost sesizată la data de 22 iulie 2021 de către o femeie din localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 18 ani, a plecat de la domiciliu la data de 08 iulie 2021 și nu a revenit până în prezent. Semnalmente: înălțime: 1,60 m, greutate: 50 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr castaniu. La momentul plecării acesta purta adidași, de culoare neagră și galbenă și era îmbrăcat cu bluză de trening, de culoare albă, pantaloni tip jeans de culoare neagră, prevăzuți cu bretele, de culoare neagră, având asupra sa un geamantan de culoare neagră”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

Tânărul are asupra sa telefonul mobil.


Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânărul în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Radio România Brașov FM