ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovul va deveni “Localitate Prietenă a Copiilor”

Publicat: sâmbătă, 24 Iulie 2021 , ora 9.04
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Brașovul este printre primele orașe care, cu sprijinul UNICEF, vor deveni o “Localitate Prietenă a Copiilor”, informează AGERPRES.


Primarul , Allen Coliban, și reprezentantul UNICEF în România, Pieter Bult, au semnat vineri un Memorandum care are printre obiective construirea unui centru de incluziune socială pentru copiii vulnerabili.

Este foarte important să devenim, totodată, un oraș prietenos pentru copiii noștri și mă bucură faptul că un partener de talia UNICEF-ului este alături de noi în acest proiect, pentru a ne transfera, a ne ajuta, a ne oferi consultanță în diverse măsuri, pentru a implementa un astfel de obiectiv”, a spus primarul Allen Coliban.

Astfel, la Brașov se va alcătui un Consiliu al Copiilor, ales pe baze democratice, care va participa la luarea deciziilor pentru oraș.


„Localitate Prietenă a Copiilor” este un municipiu, un oraș, o comunitate sau un sistem de guvernare locală care se angajează să respecte drepturile copilului, așa cum sunt exprimate în Convenția ONU.

Radio România Brașov FM