ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bărbat din Șoarș, dat dispărut

Publicat: marți, 27 Iulie 2021 , ora 10.19
Sursa foto: IPJ Brașov
Sursa foto: IPJ Brașov

UPDATE 11.45:


Bărbatul a fost găsit decedat în extravilanul localității Șoarș.

„În urma examinării cadavrului, acesta nu prezintă urme de violență. În cadrul activităților de căutare au fost angrenați polițiști, jandarmi, reprezentanți ai ISU și AVPS Făgăraș, precum și voluntari”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.


Trupul neînsuflețit va fi transportat în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

...............

Un bărbat din Șoarș este căutat de oamenii legii după ce familia a anunțat poliția că acesta a plecat, luni, de la domiciliu.


Secția 3 Poliție Rurală Voila a fost sesizată la data de 26 iulie 2021 de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, ginerele său, în vârstă de 47 ani, a plecat din extravilanul localității Șoarș, județul Brașov și nu a revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime: 1,65 m, constituție: astenică, greutate: 65 kg, fața alungită, ten deschis, ochi verzi, păr șaten, tuns scurt.

La momentul plecării, acesta purta cizme de cauciuc, de culoare neagră și era îmbrăcat cu pantaloni de stofă, de culoare neagră și o bluză, de culoare bleumarin.

Bărbatul are asupra sa telefon mobil”,
se precizează într-un comunicat al IPJ Brașov.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la bărbatul în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Radio România Brașov FM