ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Avertizări cod galben de caniculă și de averse, la Brașov

Publicat: miercuri, 28 Iulie 2021 , ora 10.46
Sursa foto: arhivă / RADOR
Sursa foto: arhivă / RADOR
Meteorologii au emis două avertizări cod galben - de caniculă dar și de instabilitate atmosferică - valabile pentru județul Brașov.


Astfel, până la data de 31 iulie, la ora 22.00, este în vigoare o avertizare cod galben de caniculă și disconfort termic ridicat. În intervalul menționat, indicele temperatură - umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități, iar temperaturile maxime se vor situa, în unele zone, între 34 și 39 de grade. Noaptea, local, temperaturile se vor situa în jurul valorii de 20 de grade Celsius.


Un alt cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată este în vigoare până la data de 29 iulie, la ora 02.00. Potrivit meteorologilor, izolat sunt posibile averse ce vor avea caracter torențial, vijelii, intensificări ale vântului și grindină.


Radio România Brașov FM