ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ședință de îndată cu scântei, în Consiliul Local Brașov

Publicat: miercuri, 4 August 2021 , ora 17.27
Ședință de îndată cu scântei, în Consiliul Local Brașov. Aleșii locali s-au reunit, azi, într-o ședință de îndată pentru a alege membrii provizorii în Consiliul de Administrație al RAT Bv, dat fiind că mandatul celor de acum expiră în 5 august.


După nominalizări și vot, viceprimarul municipiului Brașov, Sebastian Rusu, a făcut și o scurtă interpelare în ședința de plen.Îi atrag atenția domnului primar că se pare că avem o problemă la nivel de Primărie. Mail-uri care sunt de uz intern și strict pentru interesul Primăriei, ajung în presa scrisă. Faptul că am dat un mail către niște oameni care se află în subordinea mea directă și care trebuie să îmi spună când pleacă și unde pleacă pentru că eu, dacă îi solicit și ei sunt plecați, trebuie să știu unde sunt plecați, iar de câte ori îi solicit – «păi stai că sunt cu nu știu ce consilier». Bun, domnule primar, nu știu ce faceți dumneavoastră cu acei consilieri care ies cu aceste acuze în spațiul public, cu siguranță aici avem o problemă de GDPR și poate o posibilă chestiune penală în ceea ce privește violarea corespondenței. Dacă astfel de informații se scurg și sunt folosite de unii și alții să ne bălăcărim în loc să ne vedem de treabă, cred eu că nu va fi nimic bun”, a spus viceprimarul Sebastian Rusu.Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, a dat replica tot în plen.Mi-e greu să vă răspund legat de problema de securitate dar, dincolo de asta, vă spun care este părerea mea cu privire la modul în care sunt prestate serviciile. Nu este un secret pentru nimeni, cred, faptul că avem foarte multe sesizări, mai multe decât în anii trecuți, foarte multe nemulțumiri cu privire la felul în care contractele atribuite pe zona de curățenie, asfaltări, întreținere spații verzi stârnesc foarte multe critici din partea populației. Vă asigur de tot sprijinul meu în a remedia această problemă, motiv pentru care unul dintre consilierii cabinetului a avut, în ultimele luni, mai multe discuții cu aparatul din subordinea mea, tocmai pentru a face niște analize și niște hărți de procese pe lucrurile pe care le putem îmbunătăți”, a spus primarul Allen Coliban.

De asemeneaa, edilul a mai spus că va veni într-o ședință viitoare și cu un raport al sesizărilor pe zona de servicii publice.

Adina Chirvasă