ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Amenzi și alimente retrase de la comercializare, în zona turistică Bran-Moieciu

Publicat: vineri, 6 August 2021 , ora 11.29
Sursa foto: Facebook / Sorin Susanu
Sursa foto: Facebook / Sorin Susanu

În cadrul unei ample acțiuni de verificare a zonelor turistice, comisarii de la Protecția Consumatorului Brașov au ajuns ieri în zona Bran-Moieciu, unde au fost descoperite câteva nereguli.


Discutăm despre 11 operatori economici. Au fost oprite de la comercializare aproximativ 55 de kg de produse alimentare și 30 de litri de băuturi, au fost aplicate 6 avertismente și 25.000 de lei amenzi, pe lângă consilierea care le-a fost oferită la fața locului”, a spus șeful Comisariatului Regional Brașov, Sorin Susanu (foto).

Sorin Susanu a evidențiat faptul că, față de anii anteriori, de această dată a fost constatată o îmbunătățire a serviciilor turistice în zona considerată pol al turismului rural românesc:


„Discutăm, într-un context general, despre o îmbunătățire a serviciilor oferite consumatorilor și o evoluție evidentă față de anii anteriori, cu atât mai mult cu cât nu a existat nicio situație gravă întâlnită în ultima perioadă”, a explicat Sorin Susanu.

Reamintim că Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului a demarat în această perioadă o campanie de control și consiliere a operatorilor economici din stațiunile turistice de pe întreg teritoriul țării.

Camelia Vlad