ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bărbatul decedat în explozia de la Zărnești avea 29 de ani și era în afara programului de lucru

Publicat: joi, 12 August 2021 , ora 1.18
Sursa foto: Facebook / Marius Cornea
Sursa foto: Facebook / Marius Cornea
Bărbatul care și-a pierdut viața în urma exploziei de la Zărnești avea 29 de ani, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.


Familia acestuia urmează să fie ajutată de compania Tohan, deși la momentul producerii exploziei acesta era în afara programului de muncă. Relațiile de muncă pe care le avea cu firma care gestiona depozitul de artificii urmează să fie stabilite de către Inspectoratul Teritorial de Muncă.


În această seară, la orele 20.49, a avut loc o explozie într-un depozit de artificii proprietate a companiei Temexson SRL, aflat pe platforma Uzinei Tohan, din Zărnești. Echipele de intervenție ale ISU Brașov și ale pompierilor din Zărnești au stins incendiul în aproximativ jumătate de oră de la declanșarea lui. Accidentul s-a soldat cu decesul unui muncitor, F. A. Nicolae, în vârstă de 29 de ani. Familia a fost anunțată și urmează să fie ajutată de compania Tohan în acest moment greu. Menționăm că F. A. Nicolae era angajat al companiei Tohan și era în afara programului de lucru în momentul producerii incidentului. Relațiile de muncă pe care le avea cu firma Temexson Srl urmează să fie stabilite de către Inspectoratul Teritorial de Muncă, instituție care se deplasează chiar în această seară la locul incidentului”, se arată în comunicatul Ministerului Economiei.


Degajările de fum semnalate în urma exploziei nu au fost în cantitate însemnată și nu sunt toxice pentru populație, au informat autoritățile. Instituțiile abilitate vor desfășura, de asemenea, o anchetă pentru determinarea cauzelor producerii accidentului.


Mai multe informații, aici:

Explozie, miercuri seara, pe platforma uzinei Tohan (VIDEO)Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: ISU Brașov
Radio România Brașov FM