ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașov Jazz& Blues festival, de joi până duminică

Publicat: luni, 30 August 2021 , ora 18.00
Organizatorul evenimentului, Marian Gîlea

38 de artiști din peste 8 țări, dar și zeci de artiști locali, blues și jazz. Plus câteva noutăți. Sunt doar câteva dintre elementele ce definesc a 9-a ediție a festivalului de jazz și blues, de la Brașov, care va avea loc în perioada 2-5 septembrie.“Este prima dată când festivalul are 3 scene. Dacă până acum am crescut, am învățat cum să facem un eveniment, am considerat că a venit momentul să extindem acest festival - în Piața Sf. Ioan, în Piața Brassai și, o noutate, în Parcul Central Nicolae Titulescu”, a spus organizatorul evenimentului, Marian Gîlea.În Parcul Central, evenimentele sunt destinate familiilor cu copii și sunt centrate pe diverse ateliere și proiecții de filme definitorii pentru iubitorii de muzică. Ba chiar, va fi și un pian de 7 metri, la care cei interesați vor putea cânta folosind picioarele.


La scena din Piața Brassai vor evolua artiștii locali, iar în Piața Sfântul Ioan, artiștii internaționali (audio atașat).


Singurul loc în care accesul va fi cu bilet este Piața Sf. Ioan. Mai mult, aici, cei interesați trebuie să prezinte un certificat de vaccinare sau un test negativ sau să fie în perioada de maxim 180 de zile de la boală. De asemenea, măștile sunt obligatorii.


Pentru celelte două locuri de desfășurare, obligatorii sunt doar măștile și respectarea distanțării.


Brașov Jazz&Blues Festival este organizat de Asociația Fanzin, cu cofinanțare de la Consiliul Județean și Primăria municipiului Brașov

Adina Chirvasă