ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ceasul de la Primărie arată ora exactă de două ori pe zi

Publicat: marți, 31 August 2021 , ora 15.40
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Ceasul de la Primărie s-a oprit la ora 12:44.

Orologiul după care își reglau ceasul toți trecătorii din zonă nu mai dă ora exactă și îi induce în eroare pe cei care trec pe aici, în special la ore apropiate de cea indicată de ceas.

Ceasul a fost montat în urmă cu doi ani de către o firmă franceză și este controlat prin satelit, astfel că arăta ora exactă. În noaptea de 6 spre 7 august, antena a fost însă lovită de un fulger, potrivit reprezentanților municipalității.

A fost lovit de un fulger, iar descărcarea electrică a ars placa de bază. Am contactat firma, a venit la fața locului, a constatat dauna. A fost comandată o nouă placă de bază, urmând ca, până în 15 septembrie, cel târziu, să primim o nouă placă de bază de la producătorul ceasului”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Brașov, Daniela Ion.

Sorin Țârcă