ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Istanbulul se mută la Brașov

Publicat: joi, 2 Septembrie 2021 , ora 14.10
Sursa foto: Istanbul Street Food Festival
Sursa foto: Istanbul Street Food Festival

Istanbulul se mută la Brașov. Din 3 până pe 5 septembrie,  Zona de Agrement a Lacului din Noua se va transforma într-o mică Turcie cu baclavale cu fistic, vișine și camaic, preparate delicioase din  carne cu specific turcesc, dar și celebrele plăcinte turcești SU Boregi.

În fiecare zi, de la ora 12.00 până la ora 22.00, vizitatorii se vor putea bucura de atmosfera de la Istanbul Street Food Festival și de gustul special al preparatelor pregătite de bucătări profesioniști.

Organizatorii spun că, totuși, vedeta va fi MARAȘ DONDURMA, celebra înghețată din Turcia care pentru a fi gustată trebuie, neapărat, să fii păcălit de vânzător, astfel încât servirea sa va deveni un adevărat spectacol, iar la final, bucuria gustului va fi și mai mare. De asemenea, nu vor lipsi fructele de mare, kebapurile, cotletul de berbecuț sau lipiile turcești.

Bianca Bucă