ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Două transferuri la FC Brașov, un atacant în probe

Publicat: luni, 6 Septembrie 2021 , ora 14.13
foto: Radio România Brașov FM
foto: Radio România Brașov FM

Președintele FC Brașov, Ioan Mărginean, a vorbit în conferința de presă care a avut loc, astăzi, la sediul clubului, despre transferurile pe care le-au făcut, deja, galben-negrii.

De la Universitatea Craiova a fost împrumutat, pentru un sezon, mijlocașul de 23 de ani, Vasile Constantin. Cu FC Brașov a semnat, tot pentru un sezon, fundașul croat Ivan Fustar, de 32 de ani, care nu a debutat pentru stegari, iar în probe este un vârf tot din Croația, de aproape doi metri, Miloș Jovicic, de 25 de ani. Acesta a jucat 18 minute în amicalul din weekend, cu Chindia Târgoviște, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Președintele Ioan Mărginean a vorbit și despre situația salariilor de la FC Brașov. Jucătorii nu au încasat niciun leu până acum, deși Primăria a alocat un milion de lei în luna iulie.

"Banii la băieți sunt ca și la ei. Din momentul în care i-am avut aprobați trebuie să indeplinim niște criterii, care au fost greu de îndeplinit. (... ) Eu zic că dacă lucrurile merg normal, astăzi (6 septembrie 2021 - n.r.) la ora 16.00 ar trebui să intre salariile pe luna iulie. Și suntem în grafic, ar trebui până miercuri, joi, cel târziu vineri, să intre salariul și pe luna august, care ar fi mai repede, în avans". a precizat Mărginean.


FC Brașov este în discuții avansate și cu un atacant de careu, care ar putea semna astăzi, întrucât la miezul nopții se încheie perioada de transferuri.
Marian Stoica