ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.05
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Caiac pentru persoanele cu dizabilități

Publicat: joi, 9 Septembrie 2021 , ora 16.52
foto: Alpin film Festival / facebook
foto: Alpin film Festival / facebook

Mai multe persoane cu dizabilități s-au bucurat de o experiență inedită pe lacul din cartierul Noua. Organizatorii Alpin Film Festival au adus mai multe caiacuri cu care persoanele care se deplasează în fotolii rulante și nevăzătorii s-au plimbat mai bine de o oră.

Organizatorul evenimentului, Dan Burlac, a precizat: "Astăzi, la Alpin Film Festival, secția de film și educație montană, avem zi dedicată outdoor persoanelor cu dizabilități, eveniment care în ultimul timp în România a căpătat o mare dinamică. Foarte multe persoane cu dizabilități practică sporturi outdoor și ne-am gândit că e foarte bine să îi ajutăm și să-i încurajăm să practice aceste sporturi, precum caiac, aici, la Noua".

Toți cei care au practicat pentru scurt timp sportul care a adus atâtea rezultate remarcabile României la Jocurile Olimpice au fost plăcut impresionați după ce au făcut câteva ture de lac.

Tot astăzi, organizatorii Alpin Film Festival i-au invitat pe brașovenii cu dizabilități în Piața Brassai, unde a fost montat un perete pentru cățărat.

Sorin Țârcă