ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.05
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Prefectul Cătălin Văsii: „Părinții și profesorii să discute cu elevii despre cum se pot proteja de infecția cu noul coronavirus”

Publicat: luni, 13 Septembrie 2021 , ora 18.13

Din păcate, pandemia nu s-a terminat, dimpotrivă, suntem la debutul celui de-al patrulea val și ne așteaptă săptămâni dificile, atrage atenția prefectul județului Brașov, Cătălin Văsii. În mesajul adresat cu ocazia începerii noului an școlar, reprezentantul Guvernului în teritoriu recomandă părinților și cadrelor didactice să-i educe pe elevi în așa fel încât aceștia să păstreze cu strictețe măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19. Prefectul Cătălin Văsii.

"Suntem la începutul unui nou an școlar, cu prezența fizică a copiilor în clase în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Brașov. Ne dorim ca procesul educativ să continue la fel, de aceea apelul meu și al colegilor mei din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență este ca părinții și profesorii să discute cu elevii despre cum se pot proteja de infecția cu noul coronavirus, să supravegheze respectarea de către copii a măsurilor de protecție sanitară și, firește, să le respecte și ei cu strictețe. Din păcate, pandemia nu s-a terminat, dimpotrivă. Suntem la debutul celui de-al patrulea val și ne așteaptă săptămâni dificile, în care trebuie să dăm dovadă cu toții de responsabilitate, prudență și atenție în a ne proteja sănătatea și a-i proteja pe cei din jur. Doresc elevilor și cadrelor didactice un an școlar bun, un an cu împliniri și bucurii. Succes tuturor!", este mesajul prefectului la început de an școlar. 

Incidența în județul Brașov este astăzi de 0,70 la mia de locuitori, potrivit raportării zilnice a autorităților sanitare.

Camelia Vlad