ACUM:
7.00
Radiojurnal Radio România

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Concurs pentru ajutor de șef de post în Poliția Județului Brașov

Publicat: marți, 14 Septembrie 2021 , ora 14.36

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov organizează concurs pentru ocuparea a 11 posturi de ajutor de șef de post. Poliția are nevoie de personal pentru comunele Budila, Prejmer, Tărlungeni, Bod, Șoarș, Cristian, Vulcan, Bunești și trei angajați la Feldioara.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, comisar Alina Ivan: "Înscrierea se realizează exclusive online, la adresa de email sursaexterna@bv.politiaromana.ro, în perioada 13-24 septembrie 2021, inclusive în zilele nelucrătoare. Data limită de înscriere este 24 septembrie, ora 16.00. Se recoimandă tuturor candidaților să evite înscrierea la mai multe concursuri organizate de Poliția Română, la aceeași data, deoarece testele scrise se vor desfășura concomitent".

Nu se poate face înscrierea prin fax sau poștă, chiar dacă este vorba de poșta militară, ci doar prin e-mail. Documentele necesare pentru înscriere, precum și condițiile de participare se găsesc pe site-ul instituției http://bv.politiaromana.ro - Secțiunea Carieră. IPJ recomandă verificarea atentă și periodică a paginii de internet a IPJ Brașov, pentru că toate comunicările ulterioare se vor face pe această cale.

Sorin Țârcă