ACUM:
13.15
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.05
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Corona Brașov Wolves / Mladost Zagreb, vineri, pe Patinoarul Olimpic

Publicat: joi, 23 Septembrie 2021 , ora 22.05
Sursa foto: Facebook / Brașov Wolves
Sursa foto: Facebook / Brașov Wolves
Grupa A a Cupei Continentale se va desfășura pe Patinoarul Olimpic, în acest weekend, cu primele meciuri programate vineri după-amiază la Brașov.


Gazdele de la Corona Brașov deschid competiția de la ora 14:30 când întâlnesc Mladost Zagreb. De la ora 18:30 intra în arenă celelalte echipe ce se luptă pentru accederea în turul doi al competiției: FC Barcelona și Buz Beykoz Istanbul.


Sâmbăta, 25 septembrie, de la ora 18:30 Corona Brașov Wolves
întâlnește gruparea turcă Buz Beykoz Istanbul, iar pe 26 septembrie de la ora 14:30 campionii României dau piept cu FC Barcelona.


Spaniolii sunt pentru a doua oară în România după amicalul din 2010 cu Steaua București. Atunci era 9 la 4 pentru roș-albaștrii, unul din goluri fiind marcat de actualul căpitan al Coronei Brașov, Roberto Gliga.


Câștigătoarea acestei grupe se va califica pentru grupa D a turului 2, unde la va întâlni pe Asiago Hockey, Amiens Gothiques și Acroni Jesenice. Meciurile vor avea loc în perioada 22-24 octombrie, în Franța, la Amiens.


Pentru partidele din cadrul grupei A prețul biletelor va fi de 20 de lei pentru fiecare meci. Copii sub 7 ani beneficiază de acces gratuit fără loc pe scaun.


Abonamentele pentru sezonul în curs vor fi valabile.


Programul casieriei Patinoarului Olimpic va fi în fiecare zi de turneu de la 12.00 – 20.00. Accesul spectatorilor se face cu respectarea normelor sanitare în vigoare.


Spectatorii sunt obligați să prezinte la intrare:


1. Actul de identitate


2. Document anti-covid 19 (una dintre variante):


- dovada vaccinării sau


- rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau


- rezultatul negativ al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore).


Minorii nu sunt
obligați să prezinte dovada vaccinării sau a unui test.

Persoanelor care prezintă simptome de febră, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație, li se va interzice accesul în patinoar.

Adrian Susanu