ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Jumătate de pasaj finalizată într-o săptămână, de drumari

Publicat: luni, 27 Septembrie 2021 , ora 17.56
Sursa foto: DRDP Brașov
Sursa foto: DRDP Brașov

Sensul de mers dinspre Brașov spre Bucureșți al podului de la Predeal a fost reparat în timp record de drumarii brașoveni.


În numai o săptămână, aceștia au reușit să facă toate reparațiile și să toarne asfalt pe jumătate din pasaj.


Am reușit într-o săptămână să finalizăm lucrările pe un sens de mers, sensul de mers Brașov – București”, a explicat purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes.

Astfel, chiar de mâine, muncitorii se vor putea apuca și de celălalt sens:


De mâine vor începe lucrările de frezare pentru îndepărtarea straturilor de asfalt, respectiv a hidroizolației, de pe celălat sens de mers, astfel încât să începem și aici refacerea structurii rutiere. Să sperăm că și aici lucrările vor merge la fel de repede și vom reuși ca - în decurs de o săptămână, o săptămână și jumătate - să redăm cu totul traficului acest pasaj”, a adăugat Robert Elekes.

Dacă lucrurile vor sta așa, cel târziu în weekendul de săptămâna viitoare, pe podul de la Predeal se va putea circula în condiții optime, cel puțin din punct de vedere al calității asfaltului.

Sorin Țârcă