ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
iSport
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Primarul Allen Coliban, la un an de mandat: „Sunt mulțumit și mândru”

Publicat: vineri, 1 Octombrie 2021 , ora 15.03
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Primul an de mandat al administrației Allen Coliban a fost de „plantare a semințelor”. Cel puțin așa a susținut edilul municipiului Brașov, la prezentarea raportului, după un an de la câștigarea alegerilor.


Primul an a fost mai degrabă anul studiilor, unele refăcute de la capăt, altele corectate pe parcurs. A fost și anul provocărilor, potrivit primarul Allen Coliban, gestionarea pandemiei de Covid fiind cea care necesitat cele mai multe resurse.


Întrebat de modul în care vede primul an de mandat în fruntea orașului, primarul a spus că este „mulțumit și mândru”:

„Trebuie să facem diferența între așteptări realiste și așteptări mai puțin realiste. Sunt mulțumit și mândru de felul în care am răspuns acelor așteptări realiste. Dacă ne uităm și pe calendar la lucrurile pe care le putem face într-un an de zile, consider că multe din lucurile importante s-au terminat. Legat de așteptările mai puțin realiste, dar care izvorăsc din dorințe puternice ale comunității - de pildă «vrem parcuri noi» sau «vrem infrastructură nouă pentru biciclete» - toate acestea necesită fundamentări și este important să înțelegem toți mersul corect al acestor proiecte. Ar fi fost simplu dacă am fi avut aceste studii de fezabilitate și de oportunitate de la care să pornim. Trebuie să recuperăm anii pierduți. Important este să ne dimensionăm așteptările și să înțelegem cum se fac lucrurile ca la carte”, a spus primarul municipiului Brașov, Allen Coliban.

Edilul a adăugat că important, în această perioadă, a fost să respecte principiile pentru care brașovenii l-au votat, respectiv colaborarea cu comunitatea, eficiența și transparența în administrația publică.


Allen Coliban a mai promis că anul viitor va fi unul cu și mai multe proiecte.

Adina Chirvasă