ACUM:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

5 zile de groază, la Brașov. Începe cea de-a 9-a ediție a Dracula Film Festival

Publicat: marți, 12 Octombrie 2021 , ora 12.12
Sursa foto: draculafilm.ro
Sursa foto: draculafilm.ro
5 zile de groază, de mâine până duminică, la Brașov. Filme fantasy și horror în premieră națională, la cea de-a 9-a ediție a Dracula Film Festival.


Premiere europene și mese rotunde, precum și sesiuni de întrebări și răspunsuri cu actorii și regizorii, dar și multe proiecții speciale.


Deschiderea oficială a festivalului va avea loc miercuri seara, de la ora 19.00, la cinematograful din cartierul Tractorul, cu premiera națională a peliculei Halloween Kills.


Evenimentul are și un concurs cu participanți din peste 100 de țări. Detalii ne-a oferit, la emisiunea Pulsul Zilei, de la Radio România Brașov FM, directorul festivalului, Ioan Bic:

“Competiția are, practic, 2 secțiuni: de scurtmetraje și producții de lungmetraj. Am avut anul acesta peste 2500 de filme înscrise în total în competiții, dintre care peste 300 la secțiunea de lungmetraj, dintre care a trebuit să alegem cele 10 finaliste care vor fi difuzate în premieră și la Brașov, dar și online”, a spus Ioan Bic.

Dracula Film Festival este un proiect al Asociației Culturale Fanzin, cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov, Consiliul Județean Brașov și Centrul Național al Cinematografiei.


Programul și descrierea evenimentelor Dracula Film Festival sunt disponibile pe www.draculafilm.ro.

Radio România Brașov FM