ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Studenții Academiei „Henri Coandă”, pe podium, la Campionatul Militar de Orientare de la Râmnicu Vâlcea

Publicat: luni, 18 Octombrie 2021 , ora 16.12
Sursa foto: Facebook / Academia Forțelor Aeriene
Sursa foto: Facebook / Academia Forțelor Aeriene
În perioada 15-18 octombrie, studenții Academiei Forțelor Aeriene Henri Coandă din Brașov au participat la Campionatul Militar de Orientare – etapa finală pentru instituțiile militare de învațământ din subordinea Ministerului Apărării Naționale, eveniment organizat la Râmnicu Vâlcea.


În urma desfășurării concursului, la proba individual feminin s-a clasat pe locul I studenta sergent major Zuzeac Marilena, și tot pe locul I la proba individual masculin studentul sergent major Dobrișan Andrei. La clasamentul pe probe studenții noștri s-au situat pe locul II la echipe masculin”, a spus purtătorul de cuvânt al Academiei, lt. Adriana Păsatmic.


Lotul academiei a fost coordonat și antrenat de locotenent-colonel Slăniceanu Mădălin și de maior Bălau Adrian din cadrul Academiei Forțelor Aeriene Henri Coandă.

Camelia Vlad