ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

BRAȘOV. S-a redeschis centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor

Publicat: vineri, 29 Octombrie 2021 , ora 10.26
foto: Primăria Brașov
foto: Primăria Brașov

În această dimineață (vineri, 29 octombrie 2021), la ora 8.00, s-a redeschis centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor, amenajat de Primăria Brașov.

Acest centru are trei fluxuri de vaccinare și asigură oricare dintre cele patru vaccinuri aprobate în România: Pfizer, Johnson&Johnson, Moderna și cu AstraZeneca.

Programul de funcționare al centrului este zilnic, între orele 8.00 - 20.00.

Doritorii se pot prezenta pentru vaccinare fie în baza programării pe paltforma dedicată: programare.vaccinare-covid.gov.ro, fie doar cu buletinul, fără programare.

Este cel de-al doilea centru de vaccinare deschis de Primăria Brașov în valul al 4-lea al epidemiei, după cel de la Căminul pentru persoane Vârstinice din Noua, care funcționează cu patru fluxuri.

În acest moment, în municipiul Brașov sunt funcționale 7 centre de vaccinare: Regina Maria - Policlinica Centrul Civic, Centrul Medical de Vest, Policlinica de Diagnostic Rapid Medlife, Spitalul Militar de Urgență Regina Maria, Căminul pentru persoane vârstnice, Sala Sporturilor și Centrul Medical MEDO.

Camelia Vlad