ACUM:
12.00
Radiojurnal
Urmează:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Apoi:
13.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Medic brașovean reținut pentru luare de mită

Publicat: miercuri, 3 Noiembrie 2021 , ora 11.18
Sursa foto: arhivă / Radio România Actualități
Sursa foto: arhivă / Radio România Actualități
Cardiologul brașovean Sorin Baloș a fost reținut, aseară, pentru 24 de ore, sub acuzația de luare de mită.


Potrivit procurorilor, medicul ar fi pretins de la familia unei paciente suma de 10.000 de lei, pentru efectuarea unei intervenții chirurgicale. Într-o primă fază, familia bolnavei i-a și dat medicului suma de 2.000 de lei.


Disperați, apropiații femeii i-ar fi solicitat sfatul polițistului brașovean Marian Godină care i-a îndemnat să anunțe autoritățile, lucru pe care l-au și făcut.


Oamenii legii au organizat un flagrant și l-au prins pe doctorul de la Spitalul Județean Brașov chiar în momentul în care primea restul de 8.000 de lei. Tranzacția s-a făcut la clinica privată unde lucra medicul.


În apărarea lui, doctorul susține că banii erau pentru un consult postoperatoriu. După audieri de câteva ore la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

Radio România Brașov FM