ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fundașul rus Konstantin Chernyuk, noul jucător de hochei la Corona Wolves Brașov

Publicat: duminică, 14 Noiembrie 2021 , ora 10.43

Fundașul rus de 23 de ani Konstantin Chernyuk este noul jucător al echipei de hochei Corona Wolves Brașov. Konstantin vine de la echipa rusă Gornyak care evoluează în Liga a doua.

După ce - în 2011 - a participat la competiția canadiană Pee-Wee alături de selecționata "Rusia Silver Lions U13", Konstantin s-a format în SUA, evoluând la echipele U16 și U18 ale clubului Scranton Knights. Din 2015 a făcut pasul spre liga americană NAHL, evoluând pentru echipa Wichita Falls Wildcats dar și spre puternica ligă canadiană de tineret OHL, evoluând pentru echipa Kingston Frontenacs. In Rusia a evoluat în Liga de tineret MHL pentru echipele cluburilor Dinamo St. Petersburg și SKA St. Petersburg. La seniori a evoluat în Kazahstan și în țară natală pentru Zvezda Moscova și Samara. Este un fundaș masiv, de 1 metru 96 și 94 kilograme având un profil asemănător canadianului Owen Williams.
Adrian Susanu