ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Se caută firme pentru gestionarea serviciului de transport public persoane în județ

Publicat: marți, 16 Noiembrie 2021 , ora 10.38
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

A fost scoasă la licitație gestionarea pe următorii 7 ani a Serviciul public de transport persoane realizat prin curse regulate pe raza județului Brașov, a anunțat administrația județeană.


Ofertele operatorilor economici interesați sunt așteptate până în 16 decembrie.

Obiectul contractului îl reprezintă delegarea sarcinilor și a responsabilităților cu privire la prestarea propriu-zisă a serviciului, în conformitate cu Programul de transport public județean de persoane realizat prin curse regulate, aprobat de Consiliul Județean pentru perioada 2022-2028, care înseamnă 51 de trasee structurate pe 4 grupe. Acestea acoperă necesitățile de transport din întreg județul, cu excepția zonei metropolitane a Brașovului, care este deservită de operatorul regional de transport public RATBV.

Valoarea contractelor pentru toate cele 4 grupe de trasee se ridică la circa 61 de milioane de lei fără TVA.

Președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, a declarat că Brașovul va avea, astfel, un serviciu public de transport județean de persoane modern și eficient, realizat în cele mai bune condiții de confort și de siguranță. Mai mult, tarifele pe rutele de transport vor fi accesibile tuturor cetățenilor care doresc să se deplaseze oriunde unde au nevoie în interiorul județului.

Camelia Vlad