ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Anchetă la Făgăraș după un accident de muncă

Publicat: marți, 23 Noiembrie 2021 , ora 12.50
Neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă. Sunt infracțiunile trecute de polițiști în dosarul penal deschis ieri, în urma unui accident de muncă petrecut la o firmă din Făgăraș.

Potrivit anchetatorilor, nefericitul eveniment s-a petrecut în jurul orei 15.00, când un bărbat, în vârstă de 33 ani, fiind în timpul programului de lucru, s-a rănit la o mână în timp ce desfășura activități specifice liniei de muncă. Bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.
Camelia Vlad