ACUM:
6.00
Bună dimineața Transilvania
Urmează:
7.00
Radiojurnal Radio România

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Grad de ocupare de aproape 100% în hotelurile și pensiunile din Brașov, pentru minivacanța de 1 decembrie

Publicat: miercuri, 24 Noiembrie 2021 , ora 12.35
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Cele mai multe dintre locurile de cazare disponibile la Brașov au fost rezervate pentru minivacanța de 1 Decembrie.


Hotelierii spun că nu vor mai organiza petreceri de Ziua Națională a României, însă oaspeții vor avea la dispoziție alte modalități de relaxare.


Prețurile sunt mai mari cu aproxmativ 8% față de cele de acum doi ani.


Suntem pregătiți. Nu am făcut pachete speciale pentru că un pachet special include și petreceri. Pentru a nu avea prea multă aglomerare umană în hotel, trebuie să fim dispersați, și atunci am ales să avem numai cazare și mâncare «à la carte» pentru clienții cazați. Noaptea de cazare este 360 de lei până în sezon, iar în sezon va fi 550 de lei, cu mic dejun inclus, acces la SPA, la bowling, biliard, darts, saună uscată/umedă și locuri de joacă” a explicat managerul unui hotel din Poiana Brașov, Gabriel Roșca.


Cu un grad de ocupare de aproape 100%, cabanele din zona Bran Moieciu Fundata îi așteaptă pe oaspeți cu activități outodor, cum ar fi drumeții ghidate sau plimbări cu căruța.


Fundata este una dintre cele mai căutate zone de la noi din țară, datorită peisajelor spectaculoase și a serviciilor de calitate oferite de hotelieri. Ofertele sunt variate, cuprinzând servicii de cazare, de masă, și activități outdoor. Prețurile diferă în funcție de opțiunile alese, iar gradul de ocupare este de aproape 100% în această perioadă. Așteptăm doar să ningă, pentru un cadru perfect”, a spus Severina Puiu, cabanier.


Vă reamintim că potrivit normelor sanitare în vigoare, accesul în interiorul hotelurilor și restaurantelor este permis doar pe baza unui certificat verde covid.
Monica Neacșu