ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Patinoarul din Piațeta Sf. Ioan, poate de 15 decembrie

Publicat: luni, 29 Noiembrie 2021 , ora 14.39
Sursa foto: arhivă / pixabay.com
Sursa foto: arhivă / pixabay.com

Patinoarul pe care municipalitatea l-a promis pentru brașoveni începând chiar din 29 noiembrie ar putea deveni funcțional abia din 15 decembrie.


Asta pentru că municipalitatea a fost nevoită să reia procedura de achiziție, din cauza unor probleme constatate în ofertele celor două firme care s-au înscris la licitație, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.


Mai departe, municipalitatea a trebuit să notifice Consiliul Concurenței și acum, licitația va fi reluată, iar autoritățile speră ca toate procedurile să fie încheiate până la jumătatea lunii viitoare.


Inițial, reprezentanții municipalității au anunțat că patinoarul din Piațeta Sf. Ioan va fi deschis pentru public din 29 decembrie, când vor fi aprinse și luminițele de sărbătoare.

Adina Chirvasă