ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Locurile de parcare de reședință, atribuite direct, dacă stai într-o zonă în care nu sunt solicitări

Publicat: vineri, 3 Decembrie 2021 , ora 11.38
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

Primul venit, primul servit este principiul după care se vor atribui locuri de parcare de reședință în zonele în care există mai multe locuri decât solicitări.

Pentru acest lucru, doritorii trebuie să se înscrie fie online, fie fizic, la Primărie.

Brașovenii care doresc un loc de parcare, pot face o solicitare către Primăria Brașov la care trebuie să atașeze și documentele doveditoare, atât a domiciliului și a reședinței, cât și a deținerii autoturismului. Îi invităm să depună aceste solicitări pe email, iar dacă nu au această posibilitate, pot veni și la Centrul de Informații pentru Cetățeni, cu precizarea că accesul în clădirea Primăriei se face ori pe baza certificatului verde, ori pe baza unui test negativ”, a spus purtătorul de cuvânt al instituției, Sorin Toarcea.

În schimb, în zonele în care există locuri de parcare libere, dar și o cerere foarte mare, acestea vor fi atribuite în cadrul unor proceduri de licitație, au anunțat reprezentanții Primăriei.

Adina Chirvasă