ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Spectacolele Operei Brașov sunt sold-out, în acest sfârșit de săptămână

Publicat: luni, 6 Decembrie 2021 , ora 16.28
Sursa foto: Opera Brașov
Sursa foto: Opera Brașov

„Liliacul”, de Johann Strauss, și un concert de colinde vechi sunt cele două spectacole pregătite de artiști Operei Brașov, pentru acest sfârșit de săptămână.

Ambele spectacole sunt sold-out și asta grație distribuției, dar și programului spectaculos. De exemplu, în opereta „Liliacul”, ce va fi pusă în scenă sâmbătă, de la orele 18.30, printre invitați se află și actorul Pavel Bartoș.

Umorul și ritmul acestei geniale operete se desfășoară cu rapiditatea și cu energia degajată de explozia unei sticle de șampanie desfăcute într-o noapte de Revelion. Invitat special în cadrul acestui spectacol este binecunoscutul actor Pavel Bartoș, pe care îl veți putea urmări în rolul Frosch. Alături de el, alți doi musafiri, apreciați, deopotrivă, de publicul brașovean și cel din țară: Ana Maria Donose (în rolul Rosalinda) și Cosmin Marcovici (în rolul Gabriel Eisenstein), ambii de la Opera Națională Română Iași”, a spus purtătorul de cuvânt al Operei Brașov, Cecilia Toma.

Spectacolul de duminică, tot de la orele 18.30, este susținut de Corul Operei Brașov.

În program sunt cuprinse colinde inedite.

“În program sunt cuprinse colinde românești inedite, orchestrate de Dragoș-Mihai Cohal, dintre care amintim doar câteva titluri: «La tătă casa-i lumină», «Sus la naltu’ ceriuluiu», «Juni buni colindători» sau «Îmbucură-te om bun». Invitat special este lect. univ. dr. Adrian Sîrbu, fondatorul și dirijorului grupului de muzică psaltică Byzantion din Iași”, a adăugat Cecilia Toma.

Accesul în Sala Operei va fi făcut conform reglementărilor în vigoare.

Adina Chirvasă