ACUM:
9.05
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

De luni vor fi mai multe autobuze spre Sânpetru. Autobuzul RAT spre Râșnov revine la traseul inițial

Publicat: vineri, 10 Decembrie 2021 , ora 14.46
Sursa foto: Facebook / RATBV
Sursa foto: Facebook / RATBV

De luni, 13 decembrie, autobuzul RAT cu numărul 130, spre Râșnov, va reveni la traseul stabilit inițial.


Acest lucru este posibil datorită finalizării lucrărilor de reabilitare a străzii I.L. Caragiale, din Râșnov. Astfel, va fi eliminată devierea de traseu de pe strada M. Eminescu, precum și stația de pe această stradă. În schimb vor fi deservite stațiile dus/întors M. Viteazu, Primăria Veche și Biserică.

Schimbări vor fi și în ceea ce privește autobuzele 410 și 411, ambele spre Sânpetru.


Se suplimentează numărul de curse de pe traseul cu indicativul 410, care asigură legătura între capătul de linie Rulmentul și zona Subcetate din Sânpetru. De asemenea, tot în Sânpetru, de luni va fi extins traseul liniei 411, între capetele de linie Rulmentul și Residence – acesta este situat în capătul străzii Galaxiei. Modificarea acestui traseu implică eliminarea stațiilor Constelației, Cap Sânpetru Residence și Jupiter și operaționalizarea stațiilor Galaxiei, Galaxiei 1, Galaxiei 2 și Residence Capăt”, a explicat purtătorul de cuvânt al RAT Brașov, Silviu Ștefan.


Toate modificările vor fi afișate în stații și pe site-ul ratbv.ro.


Pe de altă parte, având în vedere condițiile meteorologice, RATBV a oprit, de astăzi, activitatea de transport biciclete pe traseul liniei 20, atât cu remorcile, cât și pe suporți.

Adina Chirvasă