ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Autoritățile vor intensifica verificările în piețe pe perioada sărbătorilor

Publicat: luni, 13 Decembrie 2021 , ora 17.55
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Astăzi au fost constituite comandamentele de iarnă pentru asigurarea stării de sănătate a populației și pentru prevenirea comercializării ilegale a pomilor de Crăciun.

Comandamentul Județean pentru asigurarea stării de sănătate a populației în perioada sărbătorilor de iarnă va acționa în perioada 15 decembrie 2021 - 1 ianuarie 2022, având ca obiectiv general prevenirea apariției unor situații cu implicații sociale imprevizibile, asigurarea stării de sănătate și protecția cetățeanului în relațiile comerciale, precum și prevenirea apariției toxiinfecțiilor alimentare în perioada sărbătorilor de iarnă. În acest sens, vor fi controlate piețe agroalimentare, supermarketuri, magazine alimentare, unități de alimentație publică, pensiuni agroturistice, cabane, hoteluri, târguri și oboare”, a explicat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Brașov, Alexandru Ganea.

Comisia mixtă pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în legătură cu recoltarea, transportul, prelucrarea, comercializarea materialelor lemnoase și a pomilor de Crăciun va activa în perioada 15-25 decembrie.

Camelia Vlad