ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

21 de troleibuze noi la Brașov

Publicat: miercuri, 15 Decembrie 2021 , ora 14.54
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Un lot de 21 de troleibuze noi a fost prezentat de societatea de transport public, chiar înainte de punerea în circulație a autovehiculelor.

Avem foarte multe reclamații pentru linia 7, iar linia 8 este într-un top național al celor mai aglomerate linii de transport în comun. Prin urmare, avem nevoie de aceste capacități. Avem nevoie de mijloace noi de transport în comun, moderne și cu condiții foarte bune, iar strict pe linia 8 această schimbare duce la o creștere a capacității cu 300 de persoane pe oră”, a spus primarul Allen Coliban.

Directorul firmei de transport în comun, Marian Geman a subliniat că vehiculele sunt nepoluante și vor răspunde mai bine așteptărilor pasagerilor.


“Asigură condiții excelente de transport. De mâine vom reuși să operăm linia 8 integral cu troleibuzele noi. De poimâine vom reuși să asigurăm linia 7 integral cu troleibuzele noi, urmând ca săptămâna viitoare să punem în circulație troleibuzele necesare pentru liniile 3, 10 și 33”, a explicat Marian Geman.

Până la sfârșitul anului vor mai sosi alte 4 autovehicule.

Sorin Țârcă