ACUM:
11.05
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Buletin de știri
Apoi:
12.05
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Strat de zăpadă consistent pe pârtiile din Postăvaru

Publicat: marți, 21 Decembrie 2021 , ora 12.21
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Veste bună pentru iubitorii de schi! Grație ninsorilor din ultimele zile, stratul de zăpadă pe pârtiile din Postăvaru este unul consistent, în partea superioară.


În partea superioară stăm foarte bine. Deja statul de zăpadă are undeva peste 80 cm. De ieri, am început să lucrăm intens și la partea inferioară a domeniului schiabil. Instalațiile de producere a zăpezii artificiale lucrează la maxim. Ne-a ajutat și ninsoarea din ultimele zile, iar temperaturile coborâte ne permit să utilizăm atât tunurile cât și lănciile. Sperăm să pregătim în condiții cât mai bune aceste pârtii”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Cât despre tarife, atunci când va fi deschis sezonul de schi, acestea sunt ușor modificate, față de sezonul trecut.


La ultima ședință de Consiliu Local au fost aprobate tarifele pentru sezonul 2021 – 2022. La anumite categorii de produse tarifele au rămas aceleași, la altele au crescut. Media creșterii este undeva la 8%”, a adăugat Sorin Toarcea.

De exemplu, o cartelă pentru adulți de 10 puncte este 50 de lei, față de 45 sezonul trecut. Pentru copii, costul este același – 25 de lei. O urcare sau coborâre simplă cu telecabina va costa 25 de lei pentru adulți, respectiv 15 lei pentru copii, mai mult cu 3 lei decât sezonul trecut. O urcare și o coborâre cu telecabina ar urma să coste 40 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii

Adina Chirvasă