ACUM:
11.05
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Buletin de știri
Apoi:
12.05
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

BRAȘOV. Hai la patinoar!

Publicat: miercuri, 22 Decembrie 2021 , ora 14.50
foto: Primăria Brașov
foto: Primăria Brașov

Începând din această seară (miercuri, 22 decembrie 2021) se va putea patina gratuit la Brașov, în Piața Sf. Ioan. Ceremonia de deschidere este programată la ora 18.00, cu un spectacol pe gheață.

Evenimentul va fi deschis de sportivii de la Secția de patinaj artistic de la Clubul Corona, apoi, de la ora 18.30, brașovenii se vor putea bucura de colindele cântate de corul de copii condus de profesoara Cristina Bondoc.

"Începând de astăzi vă invităm să vă bucurați de patinoarul din Piața Sfântul Ioan. Chiar dacă deschiderea acestuia a fost întârziată din cauza procedurilor de atribuire, magia sărbătorilor se va simți și în Piața Sfântul Ioan, pe patine, cu colinde, alături de Moș Crăciun, pentru copii și pentru familiile brașovene. Avem pregătite o serie de evenimente, pentru cei mici și pentru cei mari deopotrivă, iar deschiderea patinoarului va fi sărbătorită cu un moment de patinaj artistic, urmată de momente de colinde, iar în fiecare seară brașovenii vor putea să se bucure de evenimentele pe care le vom organiza aici, în Piața Sfântul Ioan. Moș Crăciun va fi și el prezent în fiecare seară, până de Crăciun, pentru a le oferi cadouri celor mici. O altă veste bună este că patinele se vor oferi gratuit tuturor celor care vor veni să se bucure de sărbătorile de iarnă pe patinoar", a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Patinoarul va fi deschis până în data de 28 februarie. Programul de funcționare este de luni până vineri, între orele 14:00 - 20:00, iar sâmbăta și duminica, patinoarul va fi deschis între orele 10:00 și 20:00. Fiecare serie va avea o durată de 90 de minute, urmată de un timp de 30 de minute pentru curățarea și refacerea gheții.

Intrarea pe patinoar va fi gratuită. Vizitatorii pot folosi patinele proprii sau cele 100 de perechi de patine pentru copii și adulți puse la dispoziție tot în mod gratuit gratuit.

Funcționarea patinoarului este asigurată în urma unui parteneriat dintre Municipalitate și Agenția Metropolitană Brașov.

Reamintim că deschiderea acestui patinoar a fost programată, inițial, pentru data de 29 noiembrie, dar în urma identificării unor vicii în ofertele celor doi operatori care au participat la procedură, Municipalitatea a reluat procedura.

Camelia Vlad