ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tichetele sociale „Dar din suflet pentru seniori” mai pot fi ridicate până în 31 decembrie

Publicat: luni, 27 Decembrie 2021 , ora 10.36
Sursa foto: arhivă / Direcția de Asistență Socială Brașov
Sursa foto: arhivă / Direcția de Asistență Socială Brașov

Tichetele sociale din cadrul campaniei „Dar din suflet pentru seniori” mai pot fi ridicate până în 31 decembrie, de la sediul Direcției de Assistență Socială, din strada Panselelor.

Remintim că pot beneficia de aceste tichete sociale pensionarii care au domiciliul stabil în municipiul Brașov, au venituri de până la 1000 lei/lună și vârsta de minim 63 ani femeile și minim 65 ani bărbații.

Se distribuie un număr de 10 tichete valorice în valoare de 10 lei fiecare, în total tichete valorice de 100 de lei în baza cărora pot fi achiziționate exclusiv produse alimentare. În timpul programului de lucru, persoanele vârstnice îndreptățite se pot prezenta la sediul nostru sau pot împuternici o persoană să le ridice”, a explicat purtătorul de cuvânt al DAS Brașov, Monica Chelban.

Până acum, peste 1600 de seniori au primit deja tichetele.

Adina Chirvasă